Blog

Biutiful By The Lake – castigator la Restaurant & Bar Design Awards 2015 /categoria “Outside”

In data de 2 octombrie 2015, la Londra, a avut loc cea de-a 7 a editie a concursului international The Restaurant & Bar Design Awards.

Competitia este singura de acest gen la nivel mondial, fiind dedicata exclusiv design-ului pentru spatii destinate restaurantelor si barurilor, acest lucru insemand orice spatiu posibil a fi folosit in acest scop, de la nave la aeroporturi, muzee sau van-uri de burgeri, restaurante consacrate sau pop-up-uri si nu numai.

Restaurant & Bar Design Awards, editia 2015 s-a bucurat de peste 860 inscrieri din peste 70 de tari. Printre acestea, din Romania, a participat si Biutiful by The Lake, parte a Fratelli Group, locatie al carei design este semnat de Twins Studio, Nadia & Mihai Popescu.

Juriul format din 23 de personalitati din intreaga lume din domeniul arhitecturii si design-ului, industria ospitalitatii si zona de lifestyle, a desemnat Biutiful By The Lake locatia castigatoare la categoria “Outside”!

“Multumim organizatorilor si juriului acestui eveniment! Suntem onorati de acest premiu, important nu doar pentru noi, ci in primul rand pentru Romania! Nu ne-am gandit inca cum vom sarbatori, dar cu siguranta o vom face alaturi de intreaga echipa, pentru ca asa ne place noua…in familie mare si “biutiful”! – Nadia & Mihai Popescu, designeri Biutiful By the Lake.

Detaliile complete despre competitie, despre juriu si despre castigatorii acestei editii sunt disponibile pe website-ul oficial al competitiei:
https://restaurantandbardesign.com/

Say something nice