Blog

Vino in echipa Fratelli&Friends!

Echipa noastra se extinde! Cautam oameni ca noi, pasionati de ceea ce fac, dedicati, care pot si vor sa lucreze intr-o echipa de oameni profesionisti. Ne facem treaba serios, suntem atenti la detalii, avem grija ca totul sa fie perfect si la cele mai inalte standarde. Colegii ne sunt prieteni si familie, ne sustinem reciproc si nu uitam sa ne distram impreuna!

Suntem o familie si suntem acasa, aici in Romania, de 11 ani!

Cautam colegi noi full time pentru urmatoarele posturi:

BUCURESTI
Pozitii disponibile: Ospatar, Ajutor Ospatar, Barman, Bucatar, Ajutor Bucatar.
Telefon: 0723.845.910
Locatii: Biutiful By The Lake, Casa Alba.

MAMAIA NORD (cu posibilitate de cazare)
Pozitii disponibile: Barman, Ajutor Barman, Ospatar, Ajutor Ospatar, Bucatar, Ajutor Bucatar, Pizzar, Ajutor Pizzar, Tehnician, Personal paza, Personal curatenie si bucatarie
Telefon: 0725.510.000
Locatii: Fratelli Mamaia, Biutiful By The Sea

Cum iei legatura cu noi?

Trimiti un CV pe adresa team@fratelli.ro.

1. La subiectul emailului completezi: numele tau, orasul unde doresti sa aplici (Bucuresti sau Constanta) si pozitia pentru care aplici.

2. In corpul email-ului ne spui cateva cuvinte despre tine, de ce iti doresti sa te alaturi echipei noastre si vei atasa si un CV cu experienta ta in domeniu.

Daca ai intrebari privind posturile in cadrul locatiilor Biutiful By The Lake si Casa Alba din Bucuresti, sau Biutiful By The Sea din Mamaia Nord, ne poti contacta telefonic la 0723.845.910.
Daca ai intrebari privind posturile in cadrul locatiilor Fratelli Mamaia, ne poti contacta telefonic la 0725.510.000.

CV-urile se trimit doar pe email team@fratelli.ro, mentionand in Subiect: numele tau, orasul unde doresti sa aplici (Bucuresti sau Constanta) si pozitia pentru care aplici.

Comments are closed