Blog

Gala Premiilor de Excelenta 2014

In data 22 mai 2014 Hotel Tourism & Leisure Investment Conference a găzduit cea de-a patra ediție a Galei Premiilor de Excelență!

În cadrul evenimentului au fost desemnați câștigătorii celor cinci categorii anunțate în competiție: turism, restaurante, hoteluri, agrement și recunoaștere pentru experiență și excelență.

Procesul de votare în urma căruia au fost desemnați câștigătorii s-a întins pe mai multe săptămâni, alaturi de votul public nominalizații au fost jurizați de o comisie formată din 18 experți de top din principalele segmente ale industriei hoteliere de turism și ospitalitatate.

Gala Premiilor de Excelență s-a desfasurat in sala Grand Ballroom a JW Marriott Bucharest Grand Hotel din București.

Grupul Fratelli a fost reprezentat la secțiunea “Restaurante, Baruri si Cluburi” de brandurile Fratelli și Buitiful by Fratelli, voturile primite aducându-ne titlurile de “Cel mai bun Club” – Fratelli – și “Cel mai bun Pub” – Biutiful. A o plăcere pentru noi să ne păstram premiul dobândit în 2013 pentru Fratelli, iar ascensiunea Biutiful de pe cea de-a treia treaptă a podiumului în 2013 catre locul întâi ne-a bucurat în mod deosebit.

Ne-am aflat astfel în compania selectă a unor câștigători cu renume: Zexe sau Joseph by Joseph Hadad.

Finalul evenimentului ne-a găsit cu zâmbetul pe buze, recunoscători tuturor prietenilor, clienților si partenerilor noștri care și-au adus aportul în câștigarea acestor premii.
Fotografiile oficiale ale acestui eveniment pot fi găsite aici: https://www.facebook.com/Evensys/

Multumim Hotel Tourism & Leisure Investment Conference
Echipa Fratelli

Say something nice