Blog

Fratelli’s Story

In 2005, patru prieteni au avut ideea de a deschide in centrul Bucurestiului o cafenea cu un concept si design deosebit de tot ce exista pana atunci in capitala, Fratelli.
A fost intr-adevar inceputul unei prietenii frumoase, a unei povesti de succes, de fapt, locul unde a inceput istoria Fratelli: muzica, oamenii, magia conceptului Fratelli au dat o noua definitie vietii de noapte din Bucuresti.
Ideea celor patru prieteni s-a dezvoltat in timp si s-a transformat intr-o poveste de succes al unui brand 100% romanesc.
In Bucuresti, ne gasiti la Fratelli Studios, Fratelli Lounge & Club si Fratelli Social Club, iar in tara la Fratelli Lounge & Club Timisoara, Fratelli Lounge & Club Constanta, Fratelli Lounge & Club Iasi, Fratelli Beach & Club Mamaia si din toamna anului 2015 si la Fratelli Lounge & Club Galati.


Fratelli Studios
Una dintre cele mai bune locatii din Bucuresti, este locul celor mai rafinate petreceri, cu concerte live si DJ de la cele mai mari cluburi din lume ca invitati speciali. Este o locatie excelenta datorita versatilitatii spatiului. De-a lungul anilor, la Fratelli Studios au concertat: Hurts, Vaya con Dios, The Asteroids Galaxy Tour, Melanie Fiona, Outlandish, Madcon, Hooverphonic, Reamonn, Oceana, Gabrielle, Macy Gray si au mixat DJ recunoscuti pe plan international ca DJ Cut Killer, DJ Whoo Kid, DJ SubZero, DJ Abdel, DJ Pete, DJ Dirty LAW, DJ Sylvain Armand si multi altii.


Fratelli Lounge & Club Bucuresti
Inaugurat in martie 2008, cu un design inedit, aceasta locatie a adus in Romania conceptul de lounge, cu bucatarie fusion, bauturi si muzica excelenta. Petrecerile tematice organizate aici sunt cel mai bun mod de a incheia o saptamana de munca.
In anul 2011, Fratelli Lounge & Club a primit o “fata” noua, pastrand stilul elegant, dar adaugand o serie de elemente cromatice ce au “condimentat” intreaga locatie, integrand-o in design-ul contemporan prin accente ale curentului de arta urbana graffitti.

Deschisa in 2006, Fratelli Social Club este terasa care va asteapta in fiecare weekend de vara cu concerte live si DJ internationali.
In anii trecuti la terasa au concertat: Morcheeba, Republica, Mattafix, Dirty DJ LAW from VIP ROOM, DJ Pete, DJ Sylvain Armand, DJ Motiv8 – official DJ of The Black Eyes Peas si multi altii.


Deschis în noiembrie 2008, Fratelli Lounge & Club Timisoara dispune de tot ce aveţi nevoie pentru a petrece un week-end de neuitat, cu muzică live şi invitaţi speciali. De-a lungul anilor am petrecut cu: Waldeck, Loredana Groza, Vama, Horia Brenciu, Vunk, DJ Armand Sylvain, DJ Villanova Adrien şi altii.
Terazza Fratelli este locatia de vara, situata pe malul Begai. În zilele fierbinţi, Terazza Fratelli este cea mai buna alegere pentru a-ti reincarca bateriile cu muzica lounge, cocktailuri si preparate fusion.

Fratelli Timisoara
Fratelli Lounge & Club Constanta
Conceptul Lounge & Club este prezent în Constanţa începând din 2010. Locatia va introduce in starea de spirit perfecta pentru a încheia o săptămână plina. Design-ul interior unic, împreună cu petrecerile tematice, fac această locaţie un loc perfect pentru distractie! Am avut ca invitati unele dintre cele mai bune formatii şi unii dintre cei mai cunoscuti DJ de club: Will and the People, Plan B, Loredana Groza, Vunk, Horia Brenciu & HB Orchestra, DJ Sylvain Armand, DJ ROM1, DJ Rudy Stock`r, etc


Fratelli Beach & Club Mamaia
Deschis în iulie 2011, in Mamaia, Fratelli Beach & Club este cea mai complexa dintre locatiile noastre si bineinteles alegerea perfecta de petrecere a timpului liber pe intreaga perioada a verii.
Cu un concept interesant, locul combină un club, deschis în timpul week-end-ului, cu un restaurant şi o plajă frumoasă, unde puteţi servi mâncare sau doar va puteti bucura de timp liber cu prietenii. Numai cei mai buni artisti ajung aici, de aceea show-urile sunt pur şi simplu uimitoare!


Fratelli Lounge & Club Iasi
In anul 2013 am adaugat o noua poveste pe harta Fratelli! Este vorba despre Fratelli Lounge & Club din Iasi, o locatie deschisa in incinta complexului Palas.
Aceasta se integreaza in conceptul Lounge & Club, fiind pregatita sa gazduiasca petreceri, evenimente cu DJ invitati, concept party-uri, dar si concerte live. Design-ul interior al locatiei, semnat de Mihai Popescu, se incadreaza perfect in arhitectura spatiului si in liniile calde si classice ale brandului.

Fratelli Lounge & Club Galati
Harta Fratelli a fost completata in toamna lui 2015 cu povestea Fratelli Lounge & Club Galati!
Noua locatie integreaza la randul ei conceptul de Lounge & Club, design-ul interior fiind de asemenea semnat de Mihai Popescu, valorificand nu doar arhitectura spatiului, cat si liniile calde si clasice ale brandului.
Fratelli Lounge & Club Galati poate gazdui evenimente diverse, cu DJ invitati din tara si strainatate, concerte live sau petreceri tematice.

De-a lungul timpului, staff-ul Fratelli a dezvoltat o relatie personala cu o mare parte din clientii care ne trec pragul. Dorinta noastra este ca toti clientii sa simta ca fac parte dintr-o mare familie, o familie care se distreaza impreuna, isi impartaseste secretele, dorintele si asteptarile si la care toti membri isi aduc aportul.

Privind inapoi, dupa 10 ani de evenimente, am putea spune ca au fost cei mai frumosi ani…si totusi exista un gand ce nu ne da pace…un gand care spune ca: Distractia abia acum incepe!

WELCOME TO FRATELLI!
2 Comments “Fratelli’s Story”

  1. […] Facebook-ul ne permite o comunicare live cu publicul nostru, insa blogul aduce in plus detalii si informatii ce contureaza istoria brand-ului Fratelli, natura si stilul invitatilor si al evenimentelor, detalii despre locatiile noastre si despre staff-ul cu care clientii se intalnesc in cluburile Fratelli. Toate aceste elemente au ajuns sa compuna in ultimii 7 ani o poveste de succes, 100% romaneasca, pe care o poti rasfoi aici. […]

  2. Nu stiu de celelalte locaţii dar clubul din Timişoara e chiar misto, foarte elegant şi cu muzica nu perfectă dar mai bună decât toate cluburile din acel oras. Preţurile sunt ceva mai piperate (poate n-ar strica ceva reduceri pt studenţi 🙂 . As vrea sa vă rog dacă l-aţi putea aduce pe Dj Pete şi în Timişoara, e un dj de excepţie.

Say something nice