Blog

PREMIILE FOOD & BAR 2014

In data de 4 decembrie 2014 a avut loc cea de-a saptea editie a Galei Premiilor Food and Bar, gala organizata de redactia revistei cu acelasi nume. Scopul acestei intalniri a profesionistilor din industria horeca este de a premia cele mai importante realizari in domeniu, in anul ce se incheie.

Fie ca ne referim la cafenele, restaurante, cluburi sau firme de delivery, premiile sunt acordate pe baza opiniei furnizorilor si consumatorilor industriei, in baza unui vot electronic ce se intinde pe cateva saptamani. Gala si-a castigat renumele de cel mai important eveniment in domeniu, organizarea, locatia si detaliile fiind pe masura. Desfasurat in Sala Platinum a Hotelului Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti, evenimentul s-a bucurat de prezenta elitei acestui domeniu, de la Chef-bucatari si pana la manageri.

Brandul Fratelli a fost nominalizat in acest an la trei categorii: “Cel mai bun club”, “Cel mai bun pub/bar” prin Biutiful by Fratelli si, impreuna cu echipa Flavours Food Design, “Cea mai buna firma de catering”. Voturile primite ne-au adus in acea seara locul intai la categoriile club si pub/bar, pastrandu-ne astfel distinctille primite in anul 2013, precum si locul al doilea la categoria catering. Pe langa aceste distinctii Premiul Special al acestei Gale a revenit Grupului Fratelli, o recunoastere a intregii activitati in industria Horeca.

Finalul evenimentului ne-a gasit cu zambetul pe buze, recunoscatori tuturor prietenilor, clientilor si partenerilor nostri care si-au adus aportul in castigarea acestor premii.
Mai multe informatii despre acest eveniment le puteti gasi aici: www.premiifb.ro

Multumim Food and Bar!
Echipa Fratelli

Say something nice